Rederijkers Zierikzee beschikken over een groot aantal vrijwilligers die ons helpen met o.a. het vervaardigen van decors/rekwisieten en het naaien van kostuums. Maar, we kunnen nog steeds mensen gebruiken.

Vacature assistent beheer historische kleding

De Stichting Rederijkers Zierikzee beschikt over een ruime hoeveelheid historische kostuums.
Wij zoeken iemand met interesse voor historische mode. Ten eerste om de spelersgroep aan te kleden volgens het modebeeld passend bij het toneelstuk. Meedenken, struinen in onze kledingvoorraad en pasafspraken maken met spelers. De spelersgroep bestaat uit ongeveer 40 mensen van alle maten en leeftijden.
Bovendien verhuurt de Stichting regelmatig historische kostuums. Advies geven en organiseren van de verhuur behoort ook tot de taak. Alles met hulp van de reguliere kledingploeg.
Historische kennis is niet nodig.
De werkzaamheden kunnen op een zelf te bepalen tijdstip uitgevoerd worden. We schatten dat er ongeveer 80 uur per jaar aan besteed moet worden. De meeste uren in het voorjaar.

Wilt u zich, op welk gebied dan ook, inzetten bij de Rederijkers, u bent van harte welkom in deze gezellige en hechte club! U kunt een berichtje sturen, met daarin uw wensen en eventuele specialiteiten, naar: rederijkerszierikzee@gmail.com

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.